Riston koirablogi

Onnea O- ja Parta-pentueille

Share |

Maanantai 22.2.2016 klo 22:35 - Risto


Onnittelut 7-vuotiaille Uudenjoen Omelialle ja Oskarille 18.2 syntymäpäivän johdosta sekä tänään kolme vuotta täyttäville Parta-pentueen koirille omistajineen!
  
Minun piti liittää tähän mukavia kuvia päivänsankareista mutta jouduin tyytymään puhelimesta löytyviin kuviin olosuhteiden pakosta. Kirjoitan tätä varakoneella, koska oma läppäri heittäytyi hankalaksi, eikä suostu enää yhteistyöhön kanssani. Tiemme erosivat ainakin väliaikaisesti, kun vein koneen korjattavaksi.
 
Piitu onnittelee!

p_pieni.jpg

Kuva on otettu Mikan fasaanijahdissa pari viikkoa sitten. Tulevana viikonloppuna on toiveita päästä samaan hommaan Uudenjoen Metsän-pentueen koirien Ritan ja Maijan kaveriksi.
 
Viime aikoina metsästysrintamalla on ollut hiljaisempaa ilveksenpyyntiä lukuun ottamatta. Kaatoluvat saatiin viimein käytettyä naapuriseuran avustuksella. Piitu ja Erra ovat silloin tällöin päässeet juoksemaan auton edessä metsätiellä ja vapaina maastossa.

p_ja_e_pieni.jpg

Onnitteluiden vastapainona Seppo ilmoitti Uudenjoen Erä-Argonin poistuneen koiravahvuudesta vanhuuden heikentämänä. Seppo oli taiteillut hienon muiston tärkeän perheenjäsenen Arskan viimeisestä isosta linnusta. Koirat ovat henki ja elämä!

Arska.jpg

Avainsanat: Onnittelut