Riston koirablogi

Onnittelut

Share |

Perjantai 17.4.2015 klo 21.47 - Risto


Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut Eri-pennuille, Uudenjoen Sänki-Sisna-mammalle ja Boss Vom Weissen-Moor-papalle !

Kyllä harmitti, kun huomasin vasta äsken että syntymäpäivä 10.4 ehti jo mennä. No, tässä iässä joutuu tyytymään siihen mitä muistaa, kun muistaa :)

Eri-pentue menestyi upeasti Junkkarissa. Neljä pentua ylsi loppukilpailuun NUO 1-tuloksella: Markuksen Eri-Elli, Kostin Eri-Elvis, meidän Eri-Erra ja Samin Eri-Essi.

Tuomon Eri-Emppu ja Sailan Eri-Elli eivät päässeet Junkkarireissulle mukaan mutta osallistuivat kokeisiin myöhemmin syksyllä, saavuttaen NUO 2- ja NUO 3-tulokset. Kaitsu ja Eri-Einstein olivat vielä epäonnisia, mutta koska periksi ei anneta, tämä ei jää tähän!

Näillä näytöillä Uudenjoen Eri-pentue palkitaan viikon päästä 25.4.2015 SSK:n vuosikokouksessa Jyväskylässä Karkeakarvaisten taululla. Se myönnetään kasvattajalle, jonka pentue on eniten palkittu nuortenluokassa.

Olen ylpeä saavutuksesta, josta

SUURIN KIITOS KUULUU TEILLE, KASVATTIEN OMISTAJILLE !

PS. En voi tässä yhteydessä olla mainitsematta Brunontytön E-pentuetta. Sillä oli NUO-luokasta tismalleen sama määrä ja samat tulokset kuin Eri- pennuilla. Lisäksi kaksi E-pentueen koirista ehti saavuttaa syksylllä jo AVO 1-tulokset.

Karkeakarvaisten taulu myönnettiin Eri-pentueelle sääntöjen perustella siksi, koska vain NUO-luokan tulokset huomioidaan ja tasapeli ratkaistaan nuoremman pentueen eduksi.

Onnittelut myös Merville ja koko Brunontytön E-pentueen tiimille upeista tuloksista !

 

Lopuksi

Ymmärrän nyt paremmin mitä esimieheni aikoinaan tarkoitti. Nuorena miehenä työurani alkutaipalleella pyysin palkankorotusta sillä perusteella, että alaisillani oli parempi palkka kuin minulla. En saanut palkankorotusta. Vanhempi herra esimieheni totesi vain, että ”nuoruudesta on etunsa ja haittansa”.

Avainsanat: Onnittelut, Eri-pentue