Riston koirablogi

Junkkari 2016

Share |

Keskiviikko 28.9.2016 klo 23.41 - Risto


Lapualla käytiin viikonloppuna nuorten koirien SM-kisa Junkkari, johon osallistui pentuja kolmesta Uudenjoen Erä-Vimman pennun pentueesta. Mukana olivat Viipyketun kennelistä Uudenjoen Sänki- Sisnan&Laajanluovin Paten pennut, Hietasiinan kennelistä Uudenjoen Sänki-Avattaren&Höökabo`s Skottin pennut ja Sänki-Siirin kennelistä Uudenjoen Sänki-Sisnan ja Brunontytön Eeliksen pennut.

Käyttövalionarttujen yhdistelmät näyttäisivät onnistuneen, kuten hienoista junkkarituloksista voi päätellä! Nyt kun itse ei ole saanut mitään aikaiseksi niin joutuu ottamaan osansa muiden menestyksestä:-)

Laskujeni mukaan Sänkisisarusten pennuista 11 ylsi palkinnoille. 5 koirakkoa sai ykköspalkinnon ja loppukilpailupaikan. Narttulinjan koirien ykköspalkintoprosentti oli aika korkea verrattuna siihen, että kaikkiaan Junkkarissa ylsi ykköspalkinnolle vain 13 karkeakarvaista saksanseisojaa!
Loppukilpailuun etenivät Hietasiinan kennelistä AS Moonlight ja AS Ruuti. Sänki-Siirin kennelistä Raita, Rilla ja Rita. Kasvattajat Kaisu Seppä, Simo Hietalahti ja Risto Kirjavainen saavat olla tyytyväisiä. Varsinkin Risto voi jatkossakin olla pollevana, koska hänen kasvateistaan Sänki-Siirin Rilla, om. Harri Tunninen sijoittui Junkkarin 2. sijalle ja Sänki-Siirin Raita, om. Jesse Santti neljänneksi. Kovasti onnea koko porukalle! Onnea myös Junkkarin voittajalle Honkahovin Thetalle ja Maria Ahlbäckille sekä muille palkituille!

Avainsanat: Onnittelut, Sänki-pentue, Jalostus